Back to products
HD 1080P / 20MP Kids Camera Original price was: $ 63,44.Current price is: $ 32,24.

Kids Dual HD Camera Digital 1080P

(16 customer reviews)

Original price was: $ 51,61.Current price is: $ 27,94.

Khaki gray 32gwhite 32gYellow 32g
Clear
15 People watching this product now!

Payment Methods:

mixbaz

Description

Kids Dual HD Camera Digital 1080P

 • LCD: TFT 2.0-inch screen display (720×320)
 • Sensor: 2000W pixels
 • Photo Format: JPG
 • Photo Resolution: VGA, 1.3M, 2M, 3M
 • Video Format: AVI
 • Video Resolution: 1080P (1920×1080), 720P (1280×720), VGA (640×480)
 • Loop Recording: Off, 1 min, 3 min, 5 min
 • Photo Frame: Supported
 • PC Interface: USB 2.0
 • Power Source: Li-ion Battery
 • Charging Voltage: DC-5V
 • Charging Time: 2-3 hours
 • Working Time: 3-6 hours
 • Colors: Pink, Green, Blue
 • Camera Size: 8.34.64.5cm (Mini size for kids)

 

 

 

.S2Ac123443D3D493A8B8Eadecfd73Fe43QSc8379194A32C4B6Aaca56A911E36B62EhS9685C76Bcec543B1A627808A8A2C5Fa8AS1B39Da70D9364D08B4385F63074073F4C

Specification

Overview

Classification

Digital Camera

Plastic Type

ABS

Warning

/

Features

Battery Operated , Educational , Mini , Sounding

Battery

/

Gender

Unisex

Model Number

A3

Material

Plastic

Recommend Age

14+y

Origin

Mainland China

CN

Guangdong

Item Type

Toy Cameras

 • Pick up from the MixBaz Antwerpen Store

To pick when it ready

Free

 • Courier delivery Standard

Our courier will deliver to the specified address : United Kingdom, Germany, France, Italy, Spain, Sweden, Denmark, Poland.

3-5  Working Days

Free Delivery

 • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

Belgium, the Netherlands, and Luxembourg

2-3 Wokring Days

Free Delivery

 • Warranty 2 year
 • Free 14-Day returns

Customer Reviews

16 reviews for Kids Dual HD Camera Digital 1080P

 1. S***r

  Video en selfie, verschillende camerafuncties zijn zeer goed geheugen en tot USB voor deze prijs! Ik denk dat ik goed heb gekocht. Ik raad het echt aan.

 2. F***r

  Mooie camera, in het wit, maakt plaats voor de verbeelding van de kleintjes om stickers te plakken en deze te versieren zoals ze willen. Aan de andere kant kwam ze aan met een beetje vuil aan de kant waar de geheugenkaart is geplaatst en het deel van de selfie was een kleine mok… Jammer dat ze niet te veel controleren voordat ze worden verzonden (misschien gebeurt dat als wanneer mensen de items retourneren die niet geschikt zijn voor hen?, op zijn minst controleren, En in alle gevallen in staat). De camera is echter al veranderd, werkt goed, ook aan de selfie-kant, veel fotolijsten en filters, games. 32g geheugenkaart, snoer, oplaadkabel, instructies en usb aanwezig. Mijn dochter zal een leuk cadeau hebben voor Kerstmis.

 3. G***r

  Werkt goed en komt snel aan, de foto's komen ook heel mooi uit

 4. Customer

  Waaau, een camera van hoge kwaliteit en zeer aangenaam om naar te kijken, een flashdrive van 32 GB!!

 5. H***r

  Het komt over een week aan!!!!!!! Het komt over een week aan!!!!!!! Ha…. Ik bestelde op 6 December, maar ontving op de 18e zwarte .. Ik wilde naar het pretpark in het midden en een camera nemen, maar ik kon niet… Als je het me in de maand December vertelt, weet ik niet hoe ik zo laat moet verzenden. Rek op vrijdag en doe het goedkoop!! Volledige hondengoedheid!!!!!!!!! Behalve dat het traag is vanwege de levering, is de rest echt goed. Als je naar Nolo gaat, zul je het zeker bij je dragen!!!! Bedankt, ik zal je televisie gebruiken. ~

 6. E***r

  Moge me op uvazy, in de dualeer miniatyurniy achter Rosmir, in de naam van yasno yak ihgrashkovy. Ale zaggaly fotograaf is niet eenvoudig.

 7. A***v

  Onrealistisch cool! Als een geschenk voor kinderen-chic. 32 GB pam'yatī en een flashdrive voor overdracht naar de P P kart pam'yatī. Het is cool. De kwaliteit van de foto's is hetzelfde als de norm, vooral voor het kind.

 8. Customer

  Ik heb het aan mijn 4-jarige neefje gegeven en hij is verrukt!! Mooi, comfortabel, beschrijving zoals op de foto.

 9. Customer

  Te veel te schattig. Zwarte stippen zijn erg klein, maar ze zijn wit. Het is veel moeite omdat je het kunt bedekken met een sticker. Goed bediend en volledig opgeladen voor gebruik

 10. A***r

  Het is erg klein, maar ik ben tevreden omdat het het product is dat ik wil. Ik verkoop het voor ongeveer 10.000 gewonnen, maar ik vind het leuk omdat ik het koop voor 9000 gewonnen. De levering kwam twee dagen eerder dan de voorspellingsdag!

 11. A***o

  Super, mijn zoon is verrukt, hij is bijna 4 jaar oud, hij neemt geen afscheid van hem voor 2 dagen, de levering is erg snel, het is geweldig dat er een lange nekriem is, de taal in de camera kan in het Engels worden veranderd, Had niet verwacht dat de camera zo licht zou zijn als een pluis. Het enige is dat op dag 2 de ontspanknop diep in het interieur is gezonken, losgeschroefd en op zijn plaats gezet, ik hoop dat het niet altijd zo zal zijn

 12. 6***r

  Ik heb het gekocht met Ali omdat ik het goedkoop kan kopen terwijl ik Korea probeer te redden voor een echte hond, maar ik heb het niet gekocht in Korea, maar het is als een blog, het is bijna hetzelfde. Als je tijdens Ali een goedkope camera koopt, kun je geen selfie krijgen. Ik kom naar de SD-kaart en lezer. De beeldkwaliteit is gewoon goed omdat het met emotie naar buiten komt, maar het is jammer omdat de helderheid niet goed wordt gevangen. Het is te donker in het donker.Ik ga tips gebruiken voor de levenden. Als ik koop en schrijf, worstel ik met mijn hart. Zodra u het aanzet, kunt u op de stroom drukken. De bevestigingsknop is de ontspanknop en druk lichtjes op de aan/uit-knop om terug te gaan. Het is een functie. U kunt de selfie-modus wijzigen door op de pijl naar rechts te drukken. Als u het in eerste instantie ontvangt, kunt u de taal instellen en waarschijnlijk is de standaardinstelling dat het scherm niet automatisch wordt uitgeschakeld, maar het scherm is ingeschakeld. Ik kan het, en als ik een paar minuten besteed, kan ik het helemaal uitschakelen. Ik heb het hele plaatje. Veel mensen zeggen dat het alleen is om te verwijderen, maar als je op de pijl omhoog, maar verwijder de pijl omlaag mijn SD-kaart ziet er Gold als we het zien, en stop het met je vingernagels. Als je erop drukt, springt het eruit. Wanneer u het naar de computer verplaatst, kunt u het aansluiten op de oplader terwijl het is ingeschakeld. U kunt de SD-kaart verwijderen en verbinden met de lezer. Als je het in de lezer stopt, herkent de machine de hobbelige plaats een gouden onderdeel aan de zijkant.

 13. Е***а

  Geweldig product! Het kan niet alleen foto's maken, maar ook video's opnemen, het heeft ook games geïnstalleerd en je kunt het op deze camera spelen. De kwaliteit van de foto's is helemaal goed, ik had slechter verwacht. Er is een camera aan de voorkant, zo pissig om selfies te maken. En er zijn ook filters die u kunt gebruiken bij het maken van foto's die zo cool. Ik ben erg blij met deze camera!

 14. Customer

  Ik ben er absoluut dol op omggg, de camera aan de achterkant bonkt en de voorkant is oké, maar ik vind het geweldig en er zijn games die ik dit heb gekocht voor mijn laatste jaar op de middelbare school.

 15. K***n

  De camera is zeer functioneel, hij heeft zelfs een selfie-modus, bovenop alle andere beschreven functionaliteiten. De kwaliteit van de foto's is goed voor het beoogde doel. De camera wordt geleverd in een compacte schattige doos met een veiligheidsriem, het opladen van een USB-kabel, de geheugenkaart en een USB-adapter/kaartlezer waarmee u toegang hebt tot de bestanden via een pc. Aanbevolen!

 16. M***o

  Ze zijn erg mooi, precies wat het belooft. Ze zijn voor mijn neefjes, maar ik geef ze nog steeds niet aan hen, tot Kerstmis. Ik denk dat ze ze erg leuk zullen vinden.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.